ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

WHO WE ARE

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Divider Image

Με μακρά ιστορία στον κλάδο των εκτυπώσεων από το 1984 και επιχειρηματική δραστηριότητα με την επωνυμία ως "Τεχνογράφημα" από το 2001, η επιχείρηση μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ιδιαίτερη και απαιτητική εκτυπωτική ανάθεσή σας.

Η διαρκής μας επαφή και ο συντονισμός με τον πελάτη σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τη διαμόρφωση της ιδέας, τον ορισμό των προδιαγραφών, τη σχεδίαση, την εκτύπωση και την επαλήθευση του προϊόντος πριν την τελική παράδοση εξασφαλίζει ένα βέλτιστο ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας πέρα από την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών και μεθοδολογιών λειτουργίας από άλλους κλάδους της βιομηχανίας και των υπηρεσιών είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα offset, ψηφιακών μηχανών, plotter, κοπτικές μηχανές, κ.α.

Με φιλική διάθεση, σεβασμό και ειλικρίνεια ως προς τις ανάγκες του πελάτη και με όπλο την πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για αμοιβαία επωφελή και επιτυχημένη συνεργασία.

TEAM

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Η ομάδα μας

Divider Image

Εμπειρία-Διαρκής Εξέλιξη-Γνώση

Με όπλο την πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για αμοιβαία επωφελή και επιτυχημένη συνεργασία.